Gott nytt år

Gott nytt år på er! Jag kan kommer snabb blogga lite innan 12 men nu tänker jag bara visa vad jag ska smälla vid klock slaget :)

Maraton

Hejsan nu blir på Johnny Depp maraton seeeees! <33

Storm idag

Hejsan idag har det verkligen varit en tråkig dag har bara tittat på film och bara slappat.
Jag började med att titta på Smurfarna, väldigt bra film faktikst sedan kollade jag med min mamma och min syster på Orphan, också väldigt bra film :) annars har jag inte gjort så mkt men imon kanske det blir kompisar eller nått något roligare iaf :)
Här är en dålig webb kamera bild!

Filmer

Hej idag var jag på Movieline och köpte lite filmer:Chocolat (johnny Depp), Blow (Johnny Depp), The Ninth Gate (Johnny Depp), The imaginarium of doctor Parnassus (Johnny Depp ^^) , och nu inte Johnny Depp filmer: Orphan, Paranormal Activity 1 (har bara sett tvåan), Ghost Ship! Det var alla här kommer en bild på alla också.:)
Dom övre är Johnny depp filmer och dom undre är typ skräck filmer



Detta fick jag

Hej detta fick jag i julklapp
Våffeltång
Surfplatta
Två skiss med special pennor
1700 kr
Lip gloss
Smurfarna
Pirates of the caribean boxen
Radio
Örhängen
iPod skydd blått


God jul

Hejsan eller ska man säga god jul kanske;). Jag har ju inte bloggat men nu har jag ny design så för mig blir det roligare och jag hoppas det för er med. Denna jul fick jag nästan allt jag hare på min önskelista, till exempel ett valnigt ritblock för jag gillar att rita och så men ist tick jag något mycket bättre: två ritblock men special törspennor och special blyerts pennor. Och så tick jag en surfplatta av min musing som jag skriver på just nu:) . Jag hoppas att ni också tick en bra jul som jag. ;) men nu small jag november gå och lägga mig, Godnatt <3

RSS 2.0