Paus några dagar

Nu har jag paus nåhgra dagar har så mkt att göra nu när skolan har börjat och massa läxor kompisar osv
See Yaa :love:

Nytt pennfack

Hej idag kom min mamma hem med ett pennfack för jag hade sagt att jag behövde ett, jag har igentligen ett sm jag hade före sommarlovet men jag behöver det mer hemma och på långa resor så nu fick jag ett pennfack bara till skolan och det är litet och smidigt!

I LOVE MY LOLLIPOP

Haloj, idag var det en härlig dag på göteborgs kalaset. Vi tittade på Johan Welton som var med i Talang om n inte minns det, han är ju bara för rolig och jätte bra på sitt jobb!! :D
Imorse vaknade jag och första tanken var: Shit det är skola imon!!!!! Jag tycker sommarlvet har gått lite väl fort detta året. Jag har inte så mkt att berätta om idag förutom att jag har haft jätte kul men jag uppdaterar så fort jag kan imon efter skolan så får ni veta hur min skoldag var, det blir nog spännande haha
!See:love:Yaa!

Saknar dig

Skulle gärna vilja se denna film den verkar jätte bra!  Jag ska nog köpa den nså fort jag ser den som DVD.

Melon

HEJHEJ
Hoppas ni har haft en bra dag för det har jag iaf! Vi åkte aldrig till Göteborgskalaset idag, jag vet inte vrf men det blev bara så! Jag ville bara skriva ett inlägg för eran skull men nu ska jag gå ifrån datorn ett litet tag!
See Yaa

Just nu:

Hejsan
Idag är det lite mulet här i götet men jag ser ändå detta som en bra dag! :) Senare kanske jag och några andra åka till Göteborgskalaset och om det är någon som inte vet vad det så-kallade Götebrgskalaset är så är det ett kalas som vi har här i göteborg varje år, det håller på från 16 augusti till 21 augusti! Det uppträder massa trollkarlar och komkier osv och såklart finns det massa aktiviteter som att vara i en stor genomskinlig boll av plast som man är i och flyter på vatten det är svårt att förklara menmen! Man kan också skicka vykort genom att gå till ett litet tält och så tar dom kort på en själv med någon kompis eller så och så kommer kortet upp på ett vykort och man skriver lite rader och skickar genom datorn, det är väldigt kul, man kan ju skicka till sig själv eller till någon släkting typ!! :D Kul va!
Imon är det lördag och då ska min mamma följa med eftersom hon inte jobbar och då ska vi och några andra bland annat Elvira och Amanda och deras mamma och då ska vi gå till ett godis hus med massa gottigott godis, det är lite dyrt men det är värt det för det är sååå gott och mkt godis är det också
Såhär ser ett vykort ut som man tar!
På kortet är det jag, Elvira och Elviras syster som hänger på min axel, Matilda! :D Jag tycker kortet blev jätte bra!
Kortet på vykortet blev dåligt för att det är taget med min webbkamera  så att ni inte tror att det togs av en dålig kamera där på kalaset haha så ni vet!

18 Augusti

Och nu är jag tillbaka igen och bloggar och du tänker ni; Men Saga nu får du bestämma dig ska du ha bloggpaus eller ska du blogga!! Och svaret är; Jag vet inte!! Det äör lite rörigt nu här hemma nu när vi har haft översvämmning och så och vi ska riva allt ch bygga nytt där nere i källaren och det finn så mkt att göra när det är såfint väder och snart börjar skolan med massor av läxor osv... Men det kommer knaks eupp lite bloggning lite oftare så håll utskik ! :)
.
Jag och Elvira var precis ute och hade med kamerona och då såklart blir det lite bilder!!!
Kolla alla flugor! Men ingen spindel.. Han kanske är på semester och när han kmmer hem finns det MYCKET mat

Översvämmning och inget nätverk

Hej anledningen att inte jag har bloggat var att blixten slog ner på vår gata och kraschade vårat närverk och så har vi inte kunnat ringa  så det är därför jag inte har bloggat! I söndags så ös regnade det jäätteee mkt och eftersom det regnade så kunnde inte naturen och alla brunnar få ner allt vatten så allt vatten kom upp i var källar brun så det blev översvämmning nere i källaren det var ungeför 5 till 10 cm vatten där näre och vissa saker blev förstörda och så fick vi få tag på lite grannar för att dom hade pumpar så att vi skulle kunna få ut allt vatten men innan dom kom så fick jag så där med en balja och ta bort så mkt som det gick av vattnet... Jobbigt. Sååå ja nu får vi riva källaren och ta bort golvet och allt för vattnet förstörde allt...! :( men aja det var bara det jag ville säga och föresten så hade vi det jätte bra i grekland! :)
Men jag tar en liten blogg paus så länge jag känner för det för jag orkar inte sitta vid dator och så vidare..
See Yaa

Tidsinställt inlägg!

Sista tidsinställda inlägget för denna vecka jag kommer uppdatera och lägga upp bilder på Tisdag så ni vet
See Yaa

Tidsinställt inlägg!

Hej är i Grekland och baaadar. Jag går på flyget och åker hem sent på måndags kvällen, kommer hem på natten ! :)

Tidsinställt inlägg!

Hej är i Grekland och baaadar. Jag går på flyget och åker hem sent på måndags kvällen

Tidsinställt inlägg!

Är fortfarande i grkland jag åker hem sen tpå kvällen på måndag!

Tidsinställt inlägg!

I Grekland nu!
Njut

Tidsinställt inlägg!

Tjabba detta är ett tidsinställt inlägg och nu är jag i Grekland hoppa sni har det bra där hemma!
Denna låt handlar om Jack Sparrow/Johnny Depp jag tyckte den var konstig i början men när jag hade lyssnat på den några gången började den bli bra och nu är det en jätte bra låt enligt mig :) Hihi Johnny Depp handlar den om förstår!!

RSS 2.0