KNASIG DAG!!!! ;D

Allå allihoppa, idag så har det varit en jätte lång dag med massa saker som var oväntade (faktiskt bara en oväntad sak)men jaja, T.EX så hade vi matte på morgönen tråååååååååååååkigt!!!! Sen hade vi SO, där håller vi på med att forska om länder i olika världsdelar (inte Europa P.G.A att vi forskade om Europa i femman.Aaa, och så hade vi såklart lunch, det blev nån fisk med majs-täcke och potatis med sås till, men det var mycket godare än vad det låter (om man tar bort majs-täcket för det vågade jag inte smaka på). Efter lunchen hade vi en ganska lång rast, då spelade vi pingis det var kul, sen hade vi mentors tid du skulle vi ha en tjej som heter sussan och så gjorde vi två lekar det var jätte kul. Efter mentors tiden skulle vi ut på fys du skulle vi gå en ganska lång rund (fast det var veeeeeldigt kallt) då hade vi lite kul och kastade snö på varann jag försökte hämnas men det gick inte så bra. Efter fysen fick vi en liten rast sen skulle vi in på bild lektion men vår bildlärare kom inte så vi började undra var hon var och sen kom hon och sa att dom försökte hitta en vikarie till bilden men hon hade inte hittat någon så bilden blev inställd(så vi fick en ganska lång rast).Som alltid varannan tisdag har vi elevens val då har jag träslöjd med två av mina kompisar vi gör nån slags tavla eller nått, jag är färdig den ska bara torka. Sen fick vi springa ut till skolbussen (den trongaste och jobbigaste bussen i världen). Till slut kom jag hem (äntligen), då åt jag och tittade på tv och så fick jag så ont i magen (haha jätte kul för dej att veta). Åååååå det var verkligen allt jag har gjort idag tills jag sitter här och bloggar.


Oj, jag glömmde att säga att imon ska jag åka och kolla på dread locks som jag ska köpa!! JIPPI!

SES!!;)

30-018Min söta lilla hund Zeke, är mycket större än vad han ser ut!



tyckte den var fin...

BOWLING MED KLASSEN!

Tjo allesammans idag efter skolan så skulle hela klassen åka med och bowla då förutom två andra killar som inte ville fälja med, men aa när vi hade kommit framså fick jag jag reda på att jag skulle vara med min pappa(föreldrar fick fälja med) och med Viktoria. Det  var kul förutom att jagfick ALLDRIG en strike :( men det var kul endå jag fick iaf en spärr. Min pappa vann sen kom Viktoria sen kom jag med 181 poäng hehe.Jag är för trött för atrt skriva mer men jag kanske skriver imon ist!


hejdå!!!!!!!!!

En liten miss

hallå allihoppa,idag har jag varit i skolan som valnigt OCH vi hade elevens val idag och det var onte roligt. Vi skulle göra nånn slaks tavla som jag inte vet vad den heter, men i slutet när vi skulle plocka ihop våra grejer så hände en liten miss det var så att jag hade mina grejer i skåpet och jag hade tappat nyckeln och vi hade en engelska läxa imon, och verkligen allt låg i skåpet. Så jag fick låna en engelska bok av min lärare och fick åka buss hem UTAN jacka eller väska bara en engelska bok i handen men desutom åkte jag med en kompis hem och där spelade vi WII det var väl kul och sen gick jag hem och övade på den tråkiga engelskan som man hade 20 ord i HAHA vad kul!

SES skriver kanske imon!!!!!!
Se hela bildenHEHE TYCKTE DEN SÅG NICE UT!MIN SÖTA HUND LIGGER OCH SOVER HAN ÄR STÖRRE ÄN HAN ÄR PÅ BILDEN!   SÖÖÖÖTA ZEKE    :D

RSS 2.0