Konstig dag ?!

TJENA!
Idag blev en stressig och konstig dag! Denna veckan har vi elevens val, eller iaf tisdag, onsdag och torsdag! Jag hade valt Hemkunskap för jag tycker det är kul att vara kreativ att skapa och därför passade mat in bra på mig även fast jag inte lagar det så mkt, iaf, jag trodde att vi skulle vara i skolan hela veckan och laga mat, baka osv, men nee det skulle vi inte! Vi skulle tydligen på statsvandring och svara på frågor, och då behövde man matsäck...Såklart.... Jag fick på en kvart göra en ordentlig lunch, men det blev bra ändå. Sedan gick vi i stan i flera timmar och svarade på frågar, så just nu har jag väldigt ont i fötterna!
:) Här är en Band som spelade på Kompisfestivalen, en grymt bra låt tycker jag!

Kompisfestivalen

HEJ, Igår gick jag på en liten festival där några band spelade tex NORLIE & KKV :D Jag älskar ju dom såå mkt att jag bara var tvungen att gå och det kostade ju bara 20 KR så det var såå värt att komma. Så jag och Denise tog en buss dit (bussen var förbeställd så det var ju bra). Det var hur som helst grymt roligt :) .
Här kommer bilder på några av de som spelade! :)
(Bilderna blev inte så bra eftersom det var mörkt och dom stog aldrig stilla så... aah men jag tror ni klarar er ändå)
Bara älskar han med tuppfrillan, han var helt galen och hoppade runt och sprang runt på scenen, helt otrolig, han drack förresten tropisk juice för att hålla energin uppe :D
NORLIE & KKV , ÄLSKAR DOM <3 <3 <3 <3

TJENA

TJENA, jag var och små fotade lite i helgen så jag bjuder på lite bilder

GODIS IS MY LIFE

TJENA, sitter och äter på lite godis här, har inte något speciellt att göra.. ;) SÅÅÅ jag bjuder på en bild av mitt finfina godis!

RANDOM

 

 

 


TJEEENAAAAAAAA

Hej, jag hade tänkt att göra videoinlägg men det blev inget bra så jag fixar det imon ist plus att jag har jätte ont i huvudet efter bion idag (såg Hunger Games, super bra film) ;). Seess dåååå! :D

WIIIHOO


Första videoinlägget (bara testing ni behöver inte kolla)


14 maj

Hej! Äntligen har jag skaffat Videofy.me och kan göra videoinlägg!! :D Det har krånglat så mkt innan att jag inte har kunnat göra ett konto men nu har jag det, så ni vet :)

Två super bra bloggar!

Hej Här är tips på två super bra bloggar som jag kollar varje dag!
Klicka på bilderna för att komma fram till bloggarna

.

Happy Feet 2

Tjena igår hade jag och några andra ett litet party och tittade på film osv! Då såg vi Happy Feet 2! Den är så himla grym och oobeskrivligt söt!! :) Här är en video från filmen!


Drick Den


Dagens I Want

Topp från GinaTricot


Be true by who you are


8 Maj

Hej! Snart ska jag till skolan men jag passar på att blogga. Det har varit väldigt mycket bilder och lite text på senare tiden men det är bara för att jag pluggar väldigt mkt nu men om någon vecka blir det lugnare.
See Yaa <3

Här är mina favvo bilder på Baileys!


School


Skolan nästa!

Weheartit
.
Hej, om en timme sticker jag till skolan så jag passar på att skriva ett inlägg!
idag har vi So förhör på religion, hoppas det går bra:)! När jag kommer hem vet jag inte vad jag gör men vi får antagligen se! :D
See Yaa <3

Grapes


Blog Awards

Snart sticker jag hem till Elvira, HON FYLLER JU  ÅR IDAG HURRA HURRA JIPPI!!! <333 Då ska man klä ut sig till en känd bloggare jag jag ska vara Kandylandy!
See Yaa

Färgar håret!

Färgat håret!
Före:
.
Efter:


Smulan

Hej här kommer en bild från igår som jag tog på smulan! :)

På ica och köpt bär

Hej nu har jag julia o michelle och elvira varit på ICA och köpt glass och så har jag och elvira köpt bär, nu sitter vi här i solen och äter! Bloggar senare också! :) Ha det bra!!


Sleepy wednesday

Hej! Efter två extra lediga dagar känner jag mig för trött för att gå till skolan men jag kämpar på och ser hur det går, det är faktiskt bara roliga lektioner idag ju :). Senare när jag kommer hem ska jag plugga och slänga in ett blogg inlägg till tänkte jag! Ha det bra! :D

Börjar blogga igen!

Hej! Nu börjar jag blogga igen! Jag ska försöka blogga så mkt det går och hålla er uppdaterade med bilder varje dag :)!

RSS 2.0