Tillfällig design

hejhej bara en tillfällig design så ni vet

börjar blogga på blogg.se

hej börjar logga på blogg.se igen men inte nu, snart. jag skulle fixa snö på denna bloggen då det hände något med headern så jag var tvungen att ta bort kodmallen för snön och då råkade jag ta bort för mkt så nu ser det lite konstigt ut men innan veckans slut är aallllllt fixat :)

Ny blogg

NY BLOGG
http://www.sagathorssons.devote.se
BESÖK

<3

Här kommer bilder från idag njut! :)

Handla

Hej snart sticker jag mamma och pappa å handlar! Sedan när jag kommer hem tänkte jag gå ut och fota lite, sedan tänkte jag plugga (skriva svenska uppsats), så det blir runt 3 inlägg idag :) Men nu ska jag sticka (candy here i come)
See Yaa
P.S flätade mitt hår igår så nu är dte fluffigt hihi!

Cosy animal

Tog lite wehartit bilder och satt ihop dom! Hoppas ni gillar den!
Hej jag tänkte lägga upp bilder idag men min kamera dampar så mitt tålamod tog slåt och jag gav upp... Om ni inte viste dte så har jag inte als mkt tålamod hehe! :)! Idag i skolan var jag ganska konsig, jag skrattade tills jag fick huvudvärk, jag var typ helt hyper aktiv haha!! :D

Tjabba

Hej sitter i skolan och bloggar från ipoden, ville bara skriva att jag bloggade inte på morgonen idag som jag brukar göra eftersom jag börjar halv tio på torsdagar men idag åkte jag till skolan lite tidigare för jag skulle göra en personlig grej! Men jag bloggar nu och när jag kommer hem! Ha en bra dag!<3


Instagram

Hej, följ mig på instagram! Har inte så många följare men skulle vilja ha mer!
Hoppas ni vill följa mig.
Ha en bra kväll godnatt! <3


Har inte tid..

Hej , andledningen till att inte jag har bloggat är för att det har varit mkt att göra denna vecka, har liksom inte hunnit blogga! Men nu ska jag göra matte! Här kommer en dålig iPod bild <3 puss


Försovit mig

Hej, idag skulle jag egentligen gå upp halv sju för att duscha och göra iordning mig för skolan men min väckar klocka ringde inte så jag vaknade åtta och bussen gick tio över åtta... (!) Så nu får min mamma köra mig till skolan! menmen jag hoppas att ni inte har haft det så för det är ganska stressigt asså.
See Yaa

Hemma

Hej nu är jag hemma igen från Elvira, håller på att laga mat med syrran tills middag då vi ska fira farsdag! Har inte så mkt att skriva om men vi hade det väldigt roligt igår! :) Vi åt druvor ocg doppade dom i nutella och så drack vi frukt soda och åt ostbollar mummms!!!
Imorgon ska vi till "Gökboet" med klassen på klass aktivitet, t.ex. att man ska ha sumobrottar dräkter och slåss :D Väldigt roligt låter det och väldigt roligt kommer det nog att bli, menmen nu ska jag städa mitt rum! See Yaa :love:

Outfit

Här kommer bilder på mig och vad jag ska ha på mig! strax sticker jag till Elvira med min packning för att jag ska sova över där, och så ska vi titta på film så jag vet inte när jag ska lägga upp något i bloggen men vi får se, ha en bra dag!

Skolan

Hej nu sitter jag på en bänk inne i skolan har pluggat engelska i en halvtimme nu,(älskar engelska). Men snart ska vi gå in så ha en bra dag puss <3


FRIIIDAAAY

Heej, idag är det freedaaag!!! :) JIPPI!! Jag hinner bara göra ett snabbt inlägg nu för strax ska jag ta bussen till skolan.
Sedan kanske jag ska sova över hos Elvira men det är inte säkert än men vi ska iaf och köpa lite smått och gott sedan till kvällen, och så ska vi titta på Pirates of the Caribean! Jag slänger in ett inlägg efter skolan så får ni klara er ocm jag inte gör något inlägg från Ipoden! :D Ha en bra dag då! SES
Det blir bara en snabb webbkamera bild...Mjukis kläder idag då höhö
P.S Mitt hår är inte fettigt om ni tror det, jag har bara duschat


Final

Hihi nu tittar jag på Robinsson, Fredrik är jubmin SO lärare men han åkte ju ut men nu står det mellan Ola och sigvald och lovise


You light up my world


Want want want waant

VIIL HAAAA, men det är för dyrt
Skor från Johanssons skor


Utvecklings samtal

Hej nu sitter jag vid entrén med Julle. Vi ska ha utvecklings samtal..... Kul va..... Aja med det är nog allt. Hejdå
See Yaa


Danmark

Bilder
gjorde smyckerna själv
Detta är katten sov bodde under altanen vi vår stuga, jag döpte den till Reija

Tummen upp!

Hej
Nu sitter jag och pluggar och dricker te muumms, ville bara slänga in ett inlägg, imon ska jag lägga upp bilderna från Danmark och lite kul att se! Men nu ska jag fortsätta att plugga så jag blir färdig någon gång, puss hejdå!

Anti scampi

Gick in på min kompis blogg och såg denna fruktansävrda video som jag tycker att ni ska kolla på och följa tipsen!! Förresten hade jag det bra i Danmark och lägger upp bilder någon gång jag har tid! :)

Tidsinställt inlägg!


RSS 2.0