Hörlurar

Ja mina  hörlurar har pajjat hela gummi grejen som är runt allt har pajjat så man ser lite av sladden i den!!!!
Dessa ska jag beställa hem! :D

Denna

Jag funderarar på att köpa denna longboard! Var den snygg :)

SKATE

HELLU!
Idag var en braaa dag, inte för att det hände något speciellt men den var bra ändå!
Rätt gött schema och en bra rast att skejta på!! :D Jag har ju börjat skejta nu efter et taaag, och det är lika kul som förr fast roligare!!! Synd bara att jag inte har några bilder men jag får väl be någon att ta kort! På söndag så ska jag och Denise åka till Hollywood (affären) och kolla brädor m.m! Fett kul ändå! Och på Tisdag så kommer vi åka till ett  skateställe och vara där från 6 till 8 för då är det tjejkväll där! HUR KUL ASSÅ!
gammal bild

I´m In love, again..

TJENA!
Jaa nu sitter jag här och dricker smoothie med den bästa musiken ever asså!!
En liten bild på mig låtarna jag lyssnar på! :)

Paket från Junkyard.

HEJHEJ! Jag har inte hunnit blogga för jag har haft kompis här några dar! Men iförrgår så blev jag skeeta glad för att ett paket från Junkyard hade kommit, kolla på bilderna för att se vad jag fick! :D

Ut till öarna

TJOHO!
Idag ska jag till öarna med min kusse och bada osv! Imon kommer en kompis från skåne till os som ska sova över (Annie), och hon ska stanna tills på Lördag så då kanske det inte bli så bra uppdaterat men när hon har åkt hem så kommer jag ha massa bilder att lägga upp!
Här kommer några av mina teckningar!
 

Loppis fynd

TJOHO.
Igår var jag på loppis och fyndade detta!
i Videon i förra inlägget ser ni mitt Domino!

Domino


4 Augusti, prat prat prat


Dagens pepp


KBP på Liseberg.

TJOHO.
Japp, rubriken säger det mesta; jag börjar blogga igen och det är pågrund av mina favvo blogga; Mom inspirerade mig så mkt så jag har fått tillbaka mitt självförtroende för bloggning. Jag vet inte om detta kommer vara länge menmen! :D
Här är iaf bilder från när jag, julia och elvira var på liseberg för att träffa mina favvo bloggare, som jag precis skrev om, tyvärr var inte Keela där men det var kul ändå!
 

RSS 2.0