Skolstart

Haloj, igår shoppade jag och min mamma skolstart grejer,det var jätte roligt.Jag hann inte skriva det igår så ajg skriver idag istället om det, vi gick in i två stycken stadium och var på bokia första stadium var vi ooch köppte en adidas väska andra stadium var vi och köppte converse ÄKTA och påbokia köppte vi en pennvässare med tre pennor och en mapp med massa olika fack i till mej och en vässare som vi skulle ha hemma och en kalender till mej som jag ska ha i skolan. Ja, och idag ska jag bara va med Elvira.




Här har jag en på det jag köppte! :)





Ny Väska Och Lite Bilder

Tjo, idag sk jag och min mamma åka till intersport och köpa en adidasväska och kanske converse.
annars har jag inget mer att göra idag men jag tror att jag ska vara med Elvira göra nånting.

Jag har inte så mycket att skriva om så jag läggerin lite roliga bilder istället som jag har gjort!












Den har min mamma gjort på paint














Sweden Rock Shop

Hej, det här är andra inlägget ikväll men jag har fått mina örhängen som jag beställde på sweden rock shop i skåne det är ett spiral örhänge man kan töja ut själva hålet med örhänget men jag ville inte göra det så jag köpte fake.Själva affären ligger i skåne där säljer dom bara tröjor men på nätet så säljer dom percingar och vidare m.m.


HÄR ÄR TVÅ BILDER PÅ ÖRHÄNGET DEN ÖVERSTA BILDEN KOMMER FRÅN GOOGLE DEN NEDANFÖR KOMMER FRÅN MIN WEBBKAMRA SÅ DET ÄR ALLTSÅ JAG SOM ÄR MED LITE PÅ BILDEN!









Kabom!!!!!

Hejsan! Snart är sommarlovet slut åå så tråkigt sorry att jag inte har bloggat på länga men jag har varit ute så länge att jag inte har varit inne på datan på ungefär 3 dar! :P men sen så gjorde min syrra pannkakor så när hon var färdig så skulle hon städa då skulle hon tvätta så då satte hon på kranen och   KABOM så flög en del ffrån kranen upp och det bara sprutade vatten så sen fick jag jälpa henne att torka, Sen åt jag en god god hamburgare mumsens.!!




hejdå




RSS 2.0