Grekland

Hejsan denna vecka bli det inte så mkt uppdateringar på grund av att jag ska till Grekland och vara där ända till på måndag nästa vecka då vi åker hem på natten! Men det kommer lite tidsinställda inlägg under veckan men tyvärr inte varje dag det bror på hur många inlägg jag orkar göra :). Vi ska bo en liten ö som heter Lefkas, där finns ett underbart hotell och precis utanför hotellet så är havet JIPPI I LOVE THE BEACH :D men såklart blir det massa bilder när jag kommer hem för det är forta gången jag är på denna ö :)
Men nu ska min syrra hjälpa mig med att ladda över lite låtar till min iPod så jag kan lyssna på musik i planet :)
See Yaa
Denna ö är det

Ni förstår nog vad detta handlar om - Och nu är jag verkligen seriös

Ni förstår nog vad detta handlar om, men jag ärverkligen seriös..:( skulle iaf få en kram av honom
Jag skulle så hemst gärna träffa honom.. :(  och jag är VERKLIGEN SERIÖS!! :( <3 jag älskar dig Johnny !!!! Över hela mitt hjärta! :love:

Nudlar

Nu är blir det nudlar och lite TV!! :)

30 juli

Hej hej på måndag åker vi till Grekland och då har vi nu fått reda på att det finns sjöborrar
Sjöborrar kan vara jätte giftiga och då är det ju inte så kul att bada.. Så då skulle man ha skor, INTE foppa tofflor  för dom är inte hel-täckande så då ska man ha speciella skor :| Och ett problem till är att det finns ingen pool till hotellet så man måste bada i havet om man vill bada så då måste man oroa sig för bränn-maneter OCH sjöborrar, detta är tröttsamt

Men aja över till annat...
humm vad ska jag skriva...
aja jag vet inte vad jag ska skriva om så det bli googel bild nu så uppdaterar jag senare!½ :)

Nu blir det Sushi

Nu blir det sushi JIIIPPII I LOVE SUSHI ( och Johnny Depp :love: haha )
Ses imorgon!

29 juli

Hej snart är sommaren slut och alla utergår till skolan och jobbet :( Men som tur är kommer jag åka till Grekland på måndag och kommer vara borta en vecka, men såklart kommer det tidsinställda inlägg men inte hjela tiden!
.
Idag ska jag nog hjälpa till med att tvätta och så ska jag göra min veckopeng så att jag kan köpa denna bok, om man skrollar ner lite på sidan så visas tre böcker för $40.27 och dom tre kanske jag ska köpa! :)
Men nu ska jag nog återgå till att planera min packning inför GREKLAND!
See Yaa
haha rolig bild från när dom spelar in röster till Rango! :D

"Benny&Joon" "True Blood" "Edward scissorhands" "Breakfast with Scot

Hej alla dessa filmer köpte vi! Benny & Joon är Johnny Depp med i och Edward scissorhands är han också med i resten är inga Johnny Depp filmer! Anledningen till att vi inte köpte Rango var att den var jätte dyr där och så var den billigare på ICA så vi köper den där!! :) Benny and Joon  såg jag precis!

Johnny depp movies haha i loove them

Hej nu kom jag och mamma hem från stora udd vi skulle bada men det var så kallt så vi gjorde inte det men nu ska vi åka och köpa en Johnny depp film, nämligen "Edward Scissorhands"  Johnny Depp spelar Edward Kolla trailern
Filmen kanske är jätte gammal men den verkar bra och Johnny Depp är ju med och han gör ju alldrig ett misslyckat jobb :) Och när vi ändå köper den filmen så ska vi kolla om rango är där för Johnny Depp spelar ju Rangos röst och filmen verkar vara skit bra :)
Men ses sen då jag uppdaterar kanske när jag kmmer hm eller senare
Hörs

Johnny Depp

JAG ÄLSKAR DESSA VIDEOS , rango videona är bara bäst. Seriöst Johnny Depp gör adrig ett misslyckat obb :D

Bio!!

Hejsan
Idag kommer det tyvärr vara dålig uppdatering för att jag, Amanda, Elvira och Disa ska titta på Harry potter idag, det är del 2 vi ska se och det ska bli spännande för att det är ju den sista filmen och jag vill gärna se slutet.
Så vi tar bussen in till stan och filmen börjar kl.14.50 . sen tar vi bussen hem efter filmen och när jagkommer hem såklart ska jag skriva ett litet inlägg! :) Men vi görs då för det kommer inte bli några inlägg nu före filmen :)
.
Kolla denna bild, jag tog ut all min arg-het på Elvira i går kväll, haha :D Det känndes bra ;)
See Yaa

Halooj

Haloj everybody yooohoo, haha, ha den meningen i arabisk dialekt (iaf så jag kallar den) och så tar du bort h:et på haloj och så låter det lite roligare haha ....!Jaja hejsan orsaken till dålig uppdatering även fast det bara är förmiddag är att jag har tittat på film hela morgonen. Det var nämligen så att min mamma och pappa hyrde hem "The Tourist" och jag älskar nämligen denna film, hihi Johnny Depp är med i den han är såååå sööööt när han spelar oskylig haha, men jag har då tittat på den två gånger redan och den är fortfarande lika bra :) men vi ses för nu ska jag äta
Ses
See Yaa :love:
Muuums men spagetti!!

Nytt inköp från Frölunda!

Hej nu kom jag precis hem från Frölunda med mamma vi var där för att köpa ett par skorts till grekland nästa vecka men det blev inte bara ETT par skorts det blev ett linne och TVÅ par skorts! :)
Anledningen till att vi köpte mer än vad vi skulle var att det var rea ÖVER ALLT, så det blev lite mer haha!
Ett tips: Åk till Frölunda torg NU för det är stor rea där!!
Här kommer bilder
Vita skorts,Kappahl, I99 kr, rea erbjudande via sms. Alltså 100 kr
Blåa skorts, Kappahl, 249 kr (inte rabatt)
Linne med tryck, "i do my own beat"/ NewYorker, 79 kr REA REA REA





24 juli

Hejsan eller ska jag säga godmorgon till alla nyvaknade haha! Igår tog jag lite bilder ( för skoj skull) och jag ville visa dom för er men det är bara tre bilder hehe.
Outfiten är med som jag har idag

My favorite bloopers from Pirates of the Caribbean

Haha älskar denna video och jag ÄLSKAR JOHNNY DEPP AAAAAAAAhhhhhh

Nu får ni se bilder rån regnet

Hej förut lovade jag er bilder om lite hur det såg ut hemme hos hos när det spö-regnade!
Njut
Man ser som sakt inte att det regnar men det regnade faktiskt JÄTTE mkt

Spöregn

Hej jag gör bara en snabb uppdatering nu, vill bara säga att det smattrar mot vårat tak nu. Det spöregnar verkligen jag var ute i kanske 3 sekunder och jag blev våt, PÅ BARA 2-3 sek, helt otroligt
Jag tog lite bilder men när jag tittar på dom så syns inte regnet, konstigt!
Hörs
Bilder på regnet kommer lite senare det blev lite bilder iaf hörs

Blogg-ledighet

Hej nu i sommar en så kommer jag ha fullt upp tex på tisdag nästa vecka ska jag på bio "harry Potter del 2" och så ska jag åka till grekland näst-nästa vecka och just nu håller jag på att måla m mitt rum så jag har inte tid så nu blir det blogg ledighet för mig men bara så ni vet kanske jag lägger upp något inlägg iland men  inte så ofta men håll utskik. Men Jag ska ju då åka till Grek land och efter det så kommer det nog upp lite bilder men då hörs vi tills min blgg semester är över!! :D See Yaa

Kläder från min garderob

Hej Ny kategori: "Kläder i min garderob" då kommer jag ta kort på en tröja eller byxor eller kanske en klänning ur min garderob så får ni en lite rundtur om kläder i min garde (garderob, men jag har ett litet smeknamn till det: Garde)
Här kommer första plagget
Jag älskar detta linne, det är nog mitt favorit linne! :)
Linne Från JC

iPod

Hej här kommer bilder från min ipod som jag tog just!
Bilderna är tagna av en App som heter Camwow,  det r en rolig app man kan göra skojiga kort med, och massa olika effekter! :)
HAHA
◊VARNING◊
Det kan finnas lite missbildade bilder men misstyck inte! :)


Something stupid in my head

Hej tyvärr badade jag mest när vi va på alla dem öarna så jag har inte tagit kortmen ändå vill jag inte eller orkar jag inte ladda upp några bilder för mina armar är helt slappa för vi simmade jätte mycket! Men jag tror att det är solen också, det känns så.
Men tyvärr blir det inga bilder då..! :(
Jag kommer inte ta bloggpaus för jag gillar att blogga men jag kommer inte ta mkt foton och sådant så det blir mest videos och weheartit bilder :)
See Yaa! Ha en underbar kväll nu!

Miss A

weheartit
Hejsan, nu har jag skaffat Videofyme (lite efterbliven) men anledningen är den att Videoblablabla saken har hackat och dampat när jag ska försöka skaffa konto men nu har jag skaffat en ny hotmail och har börjat om på nytt nu med det kontot,  så snart koommer jag kanske få ett meddelande där jag ska aktivera mitt konto och då kommer nu för höra min röst för först gången haha ;)
.
Men idag var jag på Rörö och badade med Elvira, Amanda, Disa (min syrra) och min mamma, och det varkul!
Jag har tagit kort men efter jag kom hem åt jag och sen stack jag tilll Elvira och så cyklade vi och plockade körsbär!!! :D
Jätte kul var det! Men då kommer bilderna upp på morgonen imon ist!
En dålig nyhet är att imon igen så ska vi åka iväg till någon ö och bada så det kommer bli bilder på morognen sen kommer det bilder och ett litet inlägg på kvällen, men jag tror ni klarar er.
See Yaa
Tycker denn alåt är bra fick reda på denna låt av Fokis.se För jätte länge sedan men tycker fortfarande den är bra

Brb

Brb ska till Rörö nu (en ö) ses senare det kommer bilder
See Yaa

Godnatt

godnatt alla underbara läsare som sagt så kommer inte jag blogga så mkt just nu för det är så härligt med sommarlov och jga vill helst inte sitta framför datorn hela tiden. Men idag var jag med Elvira och plockade körsbär, vi cyklade till ett jätte stort trädd inte så långt bort och plockade jätte mkt bär och sen stack vi hem till elvira och försökte pricka alla kärsbärs-kärnorna i en skål vi skulle tävla tills någon hade fått 20 kärnor i skålen men kärnorna tog precis slut när det stog 18-19 till Elvira så hon vann ^^ Grattis Elvira haha!!
Tyvärr har jag inte fotoat så det  blir en weheartit-bild ist :)
Godnatt :love:

Hej Hallå!

Hejsan jag har inget för mig nu så jag tänker blogga lite. Jag kollar lite Facebook och tjattar med min kompis Denise. Jag ska äta typ nu så jag gör bara ett snabbt inlägg så ni har något att läsa :)Nja, jag vet inte vad jag ska skriva..
JAG VET!!! Jag ska till grekland typ om två veckor och vi ska vara där i en vecka !! Det ska bli jätte kul vi ska åka flyg (som jag hatar) i 2 timmar tror jag och sens ka vi till en grekisk ö och då ska vi åka buss en havltimme! Jaa vad ska jag skriva mer ....
ÄÄh jag skiter i det här nu, ska upp och äta haha ses imon eller sent ikväll
See Yaa :love:
I :love: U



Middag

Hej nu kom jag precis hem från en middag med Zekes (min hund) Brorsas Matte och husse det var jätte trevligt, vi cyklade dit, och dom hade en jätte stor pool som vi badade i jätte mycket :) Två ord om den middagen "JÄTTE KUL" haha ^^
Men tyvärr tog jag inte några bilder för att jag viste att inte jag skulle hinn ata kort och det fanns inte så mktatt fota på..
Men jag skriver imon!!! :D
P.S: Eftersom det är soommar lov så har jag ju annat för mig än att siutta vid datorn så det kanske blir lite dålig uppdatering kanske ett eller två inlägg per dag. Bara så ni vet så ni inte tror jag är död eller nått :) ^^
See Yaa :love:
Weheartit.se



Godmorgon!

Godmorgon,
Nu sitter jag här i min säng och bloggarmedans jag spelar spel på min iPod, jag är sjukt trött och har inget att göra nu förutom iPoden haha. Men idag blir det nog att skissa lite mer på min vägg och så kanske jag träffar Elvira eller något jag vet faktiskt inte
Här är lite bilder på Smulan (den orangea katten) och sötnos (den svart-vit-bruna katten) från igår
Sitter och målar på vägger en graffiti tjej
Denna tjej målar jag av
Smulan satt i mitt rum när jag målade ooch hon såg så söt ut å jag var tvungen att fota henne, suggiga bilder jag vet men hon rörde hela tiden på huvudet
Fint halsband jag tog på henne va?

Shit happens

Hej jag lovade er bildet men jag har haft fullt upp med rummet så jag har inte hunnit blogga förens nu, men bilder får ni då imon för då har jag tid :) Idag har det varit en lång dag och jag är jätte trött nu...
Detta har jag gjort idag
  • Skissat med mamma på väggen
  • Plockat körsbär åt en tårta och mig själv (mums)
  • Hafyt kalas för min morbror
  • På kalset när vi bara satt och pratde tog jag en cykel tur och träffade min kompis syrra på hennes rtädgård och vi pratade och hon hade en slang som hon sprutade vatten med PÅ MIG HAHAHAH
  • varit en liten stund med Elvira (tittat på en film och kollat på min vägg)
  • kommit hem och skissat lite (kom hem 11:10 oh skissade en blomma haha busigt)
  • bloggar om vad jag har gjort idag ! :D
Så det var allt jag har gjort idag men nu ska jag gå och lägga mig för klockan är 12:10, har alltså varit hemma en timma och är DÖ TRÖTT så godnatt ses imon!! ;) :) :D
!See:love:Yaa!
bild på sörnos idag


Godmorgon!

Godmogon, denna natt har jag inte sovit över hos Denise haha, jag gjorde ju det två gånger irad igår haha. Nu har jag precis vaknat och jag viste inte vad jag skulle göra för jag viste att det inte fanns något bra på TV så jag satte mig och bloggade! :) . Idag så ska jag skissa på min vägg hur jag ska ha målandet,  jag ska också försöka rita Zaggi med cool textsnitt och jag vet inte vilket :S :) . Vad ska Ni göra idag?
Jag bloggar kanske mer senare och då lovar jag er att jag ska lägga upp en bild ;)
See Yaa :love:

Update

Hej dålig uppdatering, jag vet men idag var jag på en färghandel och tittade på fond-väg åt mig och jag ska ha gråa väggar och en vägg ska jag och min mamma måla egen graffiti på så vi ska ställa in en projektor och setta på en bild och sen ska vi skriva Zaggi på och så ska jag måla lite manga! :D
Men nu ska jag titta på "Pirates of the Caribbean, The cruse of the black pearl"
I :loove: ALLA FILMER DÄR JOHNNY DEPP ÄR MED MEN JAG ÄSLKAR MEST AV ALLA"PIRATES OF THE CARIBBEAN" :D :D
See Yaa :love:

Dålig uppdatering

Hej, det har varit dålig uppdatering och somn jag sa kanske jag skulle blogga från min kompis dator för jag sovde över hos henne denna natten men det blev inte så för vi hade så kul så jag hann inte blogga... hehe :)
Men jag hoppas att ni klarar er på dnna uppdatering nånndag till för jag ska sova hos henne denna natten med hehe sorry men vi har så kul och hon har en pool som vi badar i och så. Jag tror ni förstår att jag inte hinner blogga!! :D
Men ha det så bra då see yaa
Trött och nybadad chey

Kommentar

Hej idag när jag tittade på mina kommentarer så såg jag denna kommentar

Men jag vill säga till denna person att det var fegt att ha anonym för och du iaf hade skrvit din blogg såskulle jag iaf kunna skriva förlåt till dig!!!!! Men vem du nu äär så har jag inte kopierat från nnågon blgg i så fall måste det vara en slump att ha fått samma ideé, OCH jag har inte följt nånn blogg som har haft likadana inlägg som jag, men om det skulle vara så att jag fick reda på den bloggan som jag tydligen hade härmat så skulle jag ta bort det inlägget men just nu så kan jag inte dte för jag har inte kollat nånn blogg med samma inlägg som jag!!!!!!!!!!!!
Föresten "erkänn" stavas såhär "E-R-K-Ä-N-N" inte *Erkan""
Om ni vill se inlägget tryck HÄR
MEN KOMIHÅG JAG HÄRMAR INTE NÅGONS BLOGG OCH JAG HAR INTE BESÖKT NÅGON BLOGG SOM HAR SAMMA IDEÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OK?
JAG HÄRMAR ALDRIG NÅGONS BLOGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OCH FÖRESTEN HUR KAN DU SOM SKICKA DENNA KOMMENTAR  VET ATT JAG HAR BESÖKT DIN BLOGG???!!!

Godmorgon!

Tjabba idag hade jag tänkt vara med Denise så det kanske inte blir så bra uppdatering idag om inte jag gören snabb bloggning från hennes dator, men bara så ni vet så ni inte tror jag är död haha ;)
Men ha det så bra då så bloggar jag ikväll :)
Gammal bild från förra året när vi var på fotö efter skolavslutningen :love:

Converse

Inspiration
Linne-Ginatrocot
Smycken-Ginatrcot
Shorts-Ginatricot
Skor-Converse

Bilder

Hejsan, nu regnar det här, det är så mysigt när det regnar antingen ställer man sig i regnet och bara njuter medans man får duscha med kläder på haha eller så sitter man inne vid TV:n, vet nu vad jag väljer.. Jo jag väljer att stå ute i regnet hehe, men det är bara så skönt igår när vi hade middag så regnade det och jag och Elvira strang runt som galningar på gatan haha men här kommer bilder från gårdagens middag men dom första bilderna är från idag!! :D
Elvira och grannens hund Ellen
Detta åt jag hos grannen:
Grannens andra hund, Bella

Tjabba!

Hejsan, knasigt väder edt var idag då Imoorse så var det kallt och lite blåsigt sen blev det lite varmare och nu är det blåsigt igen :S ..!
Men strax sticker jag och kanske köper godis hihi :). Nu kommer en gammal bild men bilder från middagen kommer lite senare för jag har inte lagt upp dom på datorn än! :D
Hörs

Brandsinfashion.com

Jag är med och tävlar oom converse på http://www.brandsinfashion.com på kandylandys blogg!!! :)


Camping bilder

Haloj nu kommer bilder från fiske resan
P.S: jag fångade tyvärr inte någon fisk :(
Det rengnade en liten stund när vi kom dit så det ser lite mulet ut
Mer bilder kommer imorgon för nu ska jag sticka till grannarna och äta middag!! :) ha en bra kväll
See Yaa

Geting-bo på räcket !!!!!!! Jätte dålig bild men getingarna jagade mig efterråt så jag var tvungen att springa så jag var lite stressig..







Några minuter

Hello nu har min pappa kommit hm och det betyder KAMPA so vi ska göra om bara några minuter så detta är mitt sista inlägg idag men imon när jag kommer hem kommer det såklart uppdateras med massor av bilder ;)
see yaa ha det bra :love:

Disa här, igen!

Hejsan, Disa här igen!
Haha det börjar bli en vana att gästblogga här på min syrras blogg! :)
Innan så kunde man inte hitta Sagas Kategorier i menyn men det är fixat nu så nu kan ni kolla igenom alla hennes kategorier, hoppas ni gillar allt! Ha en super fin dag! :)

Fiske resa

Hej allihoppa, idag runt 5 tiden så ska jag och min pappa åka på en fiske resa! Vi ska åka till samma ställe som vi var på när jag var liten och det ska bli jätte kul för vi ska tälta en natt också, så vi kommer hem kanske runt lunchtiden imon, och då kanske jag lägger upp ett hundratal av bilder ;) men sen imon  på kvällen typ så ska jag och några fler (och såklart min familj) åka till våra grannar och grilla och då kommer jag och ta kort och sen ska jag titta på film med min kompis så det blir en massa bilder asså!:D
Men nu har inte jag så mkt mer att sriva men jag kanske gör ett inlägg innar jag åker ocksp bara så ni vet så du får hålla utkik!!!
föresten la ni märke till min design!! :)) fin va?

Summer Outfit

H&M Allt från H&M

Ny design, till min syster!

Hej jag heter Disa, och är Sagas stora syster! Jag har precis fixat Sagas design och jag hoppas ni tycker lika mycket om den som jag! Jag tycker att den är super sommrig och toppenfin! Hoppas ni gillar den, ni kan gärna klicka er in på min blogg, klicka HÄR för att komma till den! Ha en fortsatt trevlig dag!

Biilder

Hejsan idag har det varit en underbar dag men ändå rätt så tråkig. Det började med tv och frukost sen kommer jag inte ihåg faktiskt men nej jag bara skojade jag satt lite vid datrn och la upp fotö bilderna och kollade Facebook osv
Nu ska jag iaf lägga upp lite bilder som jag nästan precis tog!
Outfit

Fotö bilder

Här kommer bilderna från fotö (Om du inte läste på förra inlägget så kolla här)
Kolla vad båten gjorde.. Vi sa allihoppa att den grät men seriöst vet jag inte vad den gör
Haha söööt äpple, jag smakade och det var jätte bäskt och surt!!

Sweet Dreams

Godnatt och sov så sött så lägger jag upp bilder från fotö imorgon! :)

Fotö

Hej, andledningen till att det har carit dålig uppdatering idag är för att jag stack till Fotö (en ö utanför götet) med amanda elvira min syrra och min mamma, vi badade och fikade och hade jätte kul men bilder koommer imon eller lite senare ikväll för snart ska jag äta och sen ska jag komma hem till Elvira och duscha i hennes utomhus dusch hihi men ha det så bra och hppas ni har haft det kul
hörs
Hej, andledningen till att det har carit dålig uppdatering idag är för att jag stack till Fotö (en ö utanför götet) med amanda elvira min syrra och min mamma, vi badade och fikade och hade jätte kul men bilder koommer imon eller lite senare ikväll för snart ska jag äta och sen ska jag komma hem till Elvira och duscha i hennes utomhus dusch hihi men ha det så bra och hppas ni har haft det kul
hörs
P.S: Min outfit kommer upp efter jag har ätit för batteriet laddar just nu :)

Update

Haloj förlåt för dålig uppdatering men min kompis har sovit över här hos mig och jag har inte hunnit blogga, men nu kom jag precis från ett bad under en ute dusch hihi det var kul Vi hällde vatten på varann med spannar (jag, elvira, amanda, min syrra)
Lite bilder för att göra dett inlägg lite instressantare bilderna ärfrån igår när jag ch elvira gjorde choklad puddin och pansions frukt och mango muosse, mmm.. gggottt och så lite röda vinbär
hihi
Dagen outfit!!!!
Lite bilder från i förrgår..
Smulan

Godmorgon!

Godmorgon alla läsare! Nu sitter jag och lysnar jag på en grymt skön låt.. :) Eminem- When i´m gone sååå grym men också lite sorglig jag ryser lite av den för den är lite sorglig.. :( . Senare så lägger jag upp dagens outfit och så gör jag ett lite senare inlägg på kvällen så ni vet det! ;) Idag ser schemat lite suddigt ut men en sak vet jag och det är att jag ska möblera om i mitt rum, för snart om några veckor så ska jag måla om i mitt rum och då vill jag testa på något nytt!
Glöm inte att titta på min andra blogg http://www.wonderlandyy.blogspot.com
Här kommer låten

The Big 4

Haloj alla läsare med datorer, jag bloggar väldigt sent jag vet (det rimmar hihi) Men jag sitter här och tittar på "The Big 4" och hela familjen är vaken och min syrra har en kompis som ska sova över och jag är inte alls trött men jag har fortfarande lite ont i huvudet.. :( Men aja nu ska jag fortsätta titta så hörs vi imon puss på er <3

Egna bilder jag tog just nuu!


Like toy soldiers

Hallå, förlåt för dålig bloggning idag men jag har huvudverk och har inte orkat fota eller någonting. En grej störde jag men lite på, det var att det var så varmt, usch asså, men jag gjorde en liten knasig sak för att stoppa det varma.. hihi :) Jag fyllde sånna där 1,5 liters flaskor och hällde på mig, det var faktiskt väldigt skönt, först tog jag vatten innifrån sen tog jag från vatten slangen och det var mkt kallare så jag tyckte det var bäst att ta innifrån..
.
Men nu sitter jag och njuter av en jätte bra låt ch då menar jag verkligen bra!!
Lyssna nedan EMINEM-Like toy soldiers!!!
Eminem är ju såå grym

Film

Haloj, idag ska jag och några kompisar titta på film så det kanske inte blir jätte bra uppdatering men jag kanske bloggar hemma hos Elvira! :) Men här kommer bilderna från igår, jag tog inte så mkt bilder men ni får klara er med dom just nu men bara så ni vet så tänker jag ta med kamerar när vi tittar på film men jag kommer kanske hem ganska sent så jag lägger då upp bilderna imon :)
Jag och Elvira Gjorde smoothie
Vad jag åt när jag kom hem  från Elvira hihi Försökte att göra en "BananaSplit" men vi hade ingen kulglass!!
Här är DAGENS Outfit!!!! :DD SORRY FÖR DÅLIG BIILD :((

SÖÖT, min favvo tröja :) :D



Tidsinställt inlägg!

Hej är i Grekland och baaadar. Jag går på flyget och åker hem sent på måndags kvällen, kommer hem på natten ! :)

Saga och Elviras show


Bilder imon

Haloj, jag  kom hem från elvira för någon halvtimmesedan. Men jag orkar inte ladda upp alla bilder så jag kanske gör det imorgon ist bara så ni vet.

.
Jag skulle jätte gärna göra ett video inlägg till er ...... om jag kunnde, för videofyme dampar så jag vill bara slänga datan i golvet, jag försökte göra ett konto för länge sedan men det gick inte och nu så skulle jag det men min e-post adress "har tydligen andvänds i ett annat konto" som inte ens jag viste om och jag har testat alla möjliga lösen jag skulle kunna hitta på men det funkar inte :( MEN AJA nog pratat om det som sagt så lägger jag upp bilder imon!
Dröm sött och inte om läskiga monster!! ;)

Update

Haloj nu ska jag till min kompis Elvira och ha kul, och just det kolla min nya blogg som jag gjorde imorse på blogger.com den heter :   http://www.wonderlandyy.blogspot.com See yaa

RSS 2.0