Me today

Me today
Sorry for my bad mood, but i´m verry tired..
Paris t-shirt, and grey shorts! :D
But this picture is better..!
Vet inte varför jag skriver på engelska, kännde för det!!

30 juni Torsdag

Hej, idag vaknade jag kvart över 11 och gick upp och åt, och när jag gick upp och gick ut så var det ju typ 25 grader ute eller mer..! Idag har jag inte något planerat men det blir väl att vara med Elvira eller något annat, jag vet inte men eftersom jag vaknade för en timme sedan så är jag lite trött så just nu vill jag bara ta det lite lungt. Vad ska ni göra idag?
Jag bloggar lite senare och kanske lägger jag upp hur jag ser ut idag! :)
!See Yaa! :love:

Who run the World, GIRLS

Hej anledningen till att inte jag har bloggat tisdag och inte på morgonen idag, det är för att jag har svit över hos min kompis Denise måndag till tisdag till idag och jag är verkligen trött i benen och ont i huvudet.. Men vi hade jätte kul vi smälte choklad och köppte jordgubbar och doppade dom där i och så har vi stannat uppe till kl.3 dom två nätterna jag sovde över!! Det var jätte kul och så åkte vi till badet osv. Kort sagt hade vi mega kul :D!!!
Här kommer lite låtar som är mina favosar just nu!! :)

Godmorgon!

Hejhej eller ska jag säga godmorgon, jaja nu sitter jag och lyssnar på en grym låt... LIPSTICK-JEDWARD.. Den låten är ju jätte bra, jag har suttit och lyssnat på den låten rätt så många gånger mig jag har inte börjat tröttna!
Här är låten

Backamo vandrar hem

Hej jag skrev ju att jag inte ksulle kunna orka blogga idag men jag gör det ändå. När jag var på backamo vandrar hem så var det verry spooky där asså. I förrgår natt så lovade jag och min koompis Annie varann att vi skulle vara uppe till 3 eller längere, och mitt på natten finns det inte jätte mkt att göra så vi satt i soffan vid fönstret och pratade jag satt med ryggen mot fönstret och Annie mittimot, så hon såg alltså mot fönstret som var bakom mig ocg när vi hade pratat en stund så stirrade hon upp mot fönstret helt stel och så frågade jag v ar det var så sa hon att hon hade sett en skepnad gå förbi köket och in i korridoren, eftersom det var mörkt ute så speglade sig väggen och spöket i fönstret.. Det var skit läskigt och så var det ett skjul med någon tank i eller nått så skulle vi ta kort på en skylt där det stog det var livsfarligt och så från "chefen" (bild kommer nedan) och det var en dörr brevid som stog på glent när vifotade den men efter vi hade fotat skylten  och tittade på den dörren som stog på glent så var den mer öppen skit läskigt och det var heeelt vindstilla.. Men aja det var massor av läskiga saker men jag orkar inte skriva mer nu. Men det har varit ett millitär område på andra världskriget så nu verkar det gå runt millitärer och spöka där... BIILLDDEERR
Annie är hon med dom vit svarta byxorna och hoon andra är min syrra
Midsommar:love:
Grädde+
=mmmm..
Zekes brosa Alfons
Kunnde inte bada där men vi hittade ett annat ställe
Grillning
Min lilla Zeke
Hittade denna gravsten, stroligtvis är det en hund som har blivit 11 år men åren är runt andra världskriget :O
denna dörr stog först vidöppen sen hade den öppnats mer, mkt mer..!!
kolla vilka konstiga saker vi hittade, anagligen kvar från andra världskriget
Jag vet faktiskt inte vad det är¨..
Detta stog i skulet ..."chefen" :O från världskriget då eler?????!!!!...
Satt i zekes bur och så ville han hoppa upp!! :P Så vi fick sitta där och knöka
Satt och åt detta i buren!!

Tidsinställt inlägg!

Hej detta är ett tidsinställt inlägg som ni kanske ser på rubriken hihi, jag gjorde alltså detta inlägg i torsdags. Men jag hoppas att ni har haft en underbar midsommar och att allt är bra med er. Idag när jag kommer hem så så kommer jag förmodligen inte orka blogga så då får ni stå ut med detta inlägg!
Ha det gött
Grymta bralåt assså!!! :D ;)

:love: Glad Midsommar på er :love:

Hej detta är ett tidsinställt inlägg för nu är jag ju i Backamo så jag skrev alltså detta igår hihi Men jag vill bara önska er en jätte bra midsommar, och en jätte bra helg. Söndag är då jag åker hem! :)Men ha en bra sommar så gör jag ett valnigt inlägg på måndag för jag tror inte jag orkar blogga på söndag för då är jag nog trött efter jag har kommit hem men nu har ni tur för jag gör ett tidsiställt inlägg då :D Ha det gött igelkött
Typiskt sommar lår här i sverige, tyckte det var kul att få lite sommar känsla här i bloggen :)

Gladmidsommar (i förskott hihi)

Hej, nu har jag packat och är redo att åka ifrån götet. Vi ska ju som sagt åka bort imorgon på hundsträff och fira midsommar. Jag tar med mig min dator dit, så om det finns trådlöst nätverk troligt vis inte men jag chansar men om det finns det så ska jag blogga därifrån, antingen från min ipod eller datorn. Men glad sommar på er nu då !!!
See Yaa :love: ha en bra sommar

Packa

Hej i ett tidigare inlägg så skrev jag att jag skulle åka bort någonstans här i sverige, jag vet faktiskt inte var hehe men nu på fredah ska jag göra det så jag ska packa idag, så det kanske bara bli en bild eller två sen lite senare så vi hörs då
See Yaa
bILD FRÅN IGÅR

Horses

Hejsan idag så var jag lite med min koompis Elvira,för hon ville gå ut också fota så vi gick till hästarna på min gata och fotade lite..
Också hittade vi min granners katt i hagen, sååå söööt
Rolig bild! :D


Klar

Hej hallå, nu som ni ser är min header klar men jag ska bara ta upp inläggen och headern till samma höjd som profil texten.. Men det får göras sen för det är så härligt väder ute nu så jag skulle helst inte vilja sitta så mkt vid datorn.
See Yaa :love
Bilder på Bailis (utalas: Bäjlis      Jag vet faktiskt inte riktigt hur det stavas :S) Det är min katt
Och här är Smulan

Onsdag 22 Juni

Hej idag är det onsdag och på fredag så åker jag till något område här i sverige och ska på hundträff^^ Min hund Zeke ska träffa sina borsor och sin mamma. Zekes brosa har en ägare med ett plast barn (inte hennes riktiga barn, skilda föreldrar) hon ska jag träffa nu då denna helgen och det ska bli jätte kul, för det var rätt så länge sedan jag träffade henne. På tala om min design som jag har gjort, så kommer den lite senare på eftermiddagen för min syrra skulle ju fixa den och hon är borta över dan så den headern jag har nu är som sagt bara en tillfällig header. Vill ni tjuv-skika hur den ser ut så får ni faktiskt det
See Yaa :love:
Det kanske blir någon ändring om den fortfarande är för smal, den fblå färgen ska jag också ha som bakrunds färg på bloggen

Min syrra fixar min blogg

Hejsan. Nu sitter jag och skrivr från min iPod för att min syrra sitter på min dator och fixar lite grejer på min header . det är så att jag har googlat runt lite efter hjälp på hur man fixar design m.m så jag fixade en header och laddade upp den men den var för smal och jag viste inte hur man fixar bakrunds färgen så nu sitter min syrra och försöker lösa detta problem jag har men nu kanske det kommer upp en header bara med mitt namn men det är bara en tillfälligt header så det är inte den jag har gjort. Men ses då See Yaa

Nya naglar

Hej nu har jag suttit och fixat mina naglar. Jag gjorde inte det noggranaste jag kunnde så lite kom utanför men det syns inte i verkligheter som tur var.. Men ni får nöja er med dessa två bilder! :)

Det funkar så bra att va´ gla´ ida´

Nu när jag var ute så såg jag att mina smultron är mogna så jag gick dit och kollade och samtidigt hittade jag på en liten låt som går såhär: "Det funkar så bra att va´ gla´ ida´  för smultronen har kommit ida´  hurra!!"
Jag vet den var väldigt kort men det var ju bara en sånn liten melodi man kmmer pånär man tänker!
Vissa smultron var ganska stora och röda man blev ju lite sugen..
Se hur glad jag är att smultronen har kommit!
Smulan var lika glad!

Juste här är jag idag! Skortan vet jag inte var den är ifrån men jag älskar den,och jag har fått den av en kompis så jag vet inte så mkt om den!!



Inspration

Hej och godmorgon. Jag typ vaknade för ungefär en timme sedan men har fortfarande inte tagig på mig ^^Vad har ni planerat idag? Jag har inte planerat något men slappa är nog en bra ideé..
Inspration för en god och härlig sommar!!! :)

Hoppas ni gillar kollaget! Jag jobbade hårt med det!! :)

Sötnos, min lille gulle katt! <3

Här är lite bilder på min katt som fjäskar förfullt hon är verkligen bra på det!

Grow up dude

Hej nu är det måndag, det känns konstigt att vara ledig från skolan på en vardag uatan att vara sjuk eller nått, men det känns ju bra att ha sommarlov men dagens minus är att det är blåsigt ock kallt ute. Jag tycker det ska vara runt 20 grader ute nu men man kan ju inte alltid få som man vill med vädret :)
Kolla in denna spindel jag hittade på balkongen igår kväll UUUSSCHHH fick ingen bra bild för den var så liten...


^^

Hej, jag har inte uppdaterat så bra för att jag har haft annat att göra men jag ska försöka uppdatera så gott jag kan nu...:) Jag har inte gjort så mkt idag men jag har haft lite kul och andvänt ett krabbfiske spö och stält mej på min balkong och fiskat lite hihi jag har inte fått någon napp men det var ganska kul ^^ Men nu ska jag fortsätta att titta lite på TV. BILDER
See yaa

Tyvärr blir det inga bilder på mig idag för jag ser så trött ut men imorgon så kommer det nog len liten bild ^^



Bilder som jag lovade er i förra inlägget

Här kommer bilderna som jag lovade lägga upp när mitt internet hade blivit lite bättre.
Här är bilden på den tennisbllen jag hittade på vägen hem!
Och här är sötnos som låg och gosade med mig efter att jag hade kommit hem! Jag skrev att det var LITE mörkt när jag kom hem men det var bara i skogen, men bilden blev lite ljusare för att jag hade en annan inställning som gjorde bilden lite ljusare.
Lilla Sötnos är ju bara för söt. Jag satt i soffan efter att jag hade kommit hem från Metaltown och duschat och då trummade jag lite på soffan och sa: Kom sötnosan (som jag kallar henne) . Och så hoppar hon upp och lägger sig brevid mej och mysar in sitt huvud i mitt lur aawww söööt :love:

Metaltown

Hej för ungefär en timme sen hörde jag att det var ett himla högt ljud där jag bor och då insåg jag att det är ju Metaltown idag så jag tänkte att jag skulle ta en genväg och cykla dit och då gjorde jag det. Jag cyklade och cyklade, genom skog och lerig mark och ooojjj vad jag blev lerig, och så kom jag fram till "kåken" (en motorcykel klubb min pappa brukar gå i ibland) och då viste jag inte va jag skulle men jag såg massa bilar köra förbi som verkade åka dit men dom körde så fort så jag hann inte med att titta vart, och så kom jag lite för långt och cyklade hem för det började bli mörkt. Då på vägen hem så hittade jag en tennis bol som jag tog med mej hem hihi busigt, det var jätte läskigt på vägen hem för jag cyklade en skogsväg och det har varit massa fulla gubbar där tidigare så aah ni fattaar nog att jag var ganska rätt.  Det var VÄLDIGT guppigt och lerigt så det var trögt att cykla men till slut kom jag till min väg och när jag km hem hoppade jag in i duschen (inte bokstavligen) och ni ska veta hur lerig jag var asså och blöt dte var jag också, mina ben skakade men det var inte för att det var kallt för det var det inte men det var för att jag hade cyklat ungefär 1,5 kilometer och så var det hem också så då var det 3 kilometer I REGN :| ... Jag blev besviken på mej för att jag inte cyklade ända ill Metaltown men jag är också stolt över att jag  cyklade hem för att det började bli mörkt :) men det var kul att höra all musik, och det gör jag ännu även nu när jag sitter här och bloggar, det är ett litet svagt rockande, så nu fattar ni också att det ligger rätt så nära.
Och ni som var där på Metaltown som t.ex min favorit bloggare KandyLandy så hoppas jag att ni hade jätte kul :love:
Jag lägger upp bilder på tennis bolen jag hittade och på min goa katt som la sig och gosade med mig när jag kom hem efter jag hade duschat, mitt internet funkar inte så bra nu så jag lägger upp efter jag har ätit
See Yaa :love:

Film

Denna film vill jag se:
The Tourist alltså heter den, jag såg på reklamen om den filmen igår och det verkar jätte bra. Jag känner inte att gå på bio så jag kanske köper den ist.
See Yaa :love:
P.S Johnny Depp är med i den filmen hihi :) Som ni kanske ser på bilden där uppe!! :)

Solen är äntligen tillbaka

Hejsan, nu är solen äntligen tillbaka här i götet. Det är ju gött nu på sommarlovet. Idag så var jag ute och cyklade och då såg jag min lilla katt Sötnos i gräset, hon satt på rumpan, benen stack ut åt tvåhåll och armarnaimellan benen typ såhär
Men jag tog kort ett tag efter så just nu sitter hon inte så...

Godnatt

Godnatt alla mina goa läsare och jag hoppas att ni får ett gött sommarlov med mkt bad ocg kompisar och grillningar mm...:) Nu har jag suttit här vid min dator och tittat på bloopers från Pirates of the Caribbean och det är bara så grymma klipp asså jag skrattade jätte mkt, gå bara in på http://www.youtube.com och så söker du på: "Pirates of the Caribbean bloopers"  och sedan trycker du på den översta videon så kommer du att titta på min favo bloopers som heter Pirates of the Caribbean 1 bloopers.
See yaa



Update

Hej nu ska jag äta majskolvar Ses imon.!!! :D

GRATTIS

Hej Nu är det fredag och igår var det såklart torsdag och då hade jag skolavslutning och efter skolavslutningen har jag och min akompisar en liten tradition som vi ALLTID gör direkt efter skolsvslutningen och det är att åka till Hönö och äta pizza och glass som vi gör på samma ställe varje år och sedan åker vi över bro till Fotö och badar och fiskar krabbor och så sitter vi och fikar. Det är jätte kul och vi åker på samma ställe varje gång och det är det som gör det så musigt, vi brukar ju fiska  krabbor och vårat rekord är 57-59 krabbor, det fick vi förra året igår fick ungefär 20 st hihi, men jag har inte så mkt mer att skriva så SEE YAA :love: men jag vill också bara fira Johnny Depps födelse dag, som jag har råkat glömma av, han fyller 48 år den 8 Juni Så GRATTIS TILL JOHNNY :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:


Johnny

Hej, vist är det tjötigt med att jag nämner Johnny Depp i varje inlägg? Men nu skriver jag hans namn igen fast detta kanske är lite intressantare för er. Jag lånade nämligen två stycker manga böcker, som ni vet så gillar jag att måla som ni kanske har sett i ett tidigare inlägg. Men nu har jag då målat av Johnny Depp fast inte i manga form...BIIILLLDD
Var den snygg (ja, vist är Johnny snygg men är själva målningen snygg hahaha ;) ) Men detta är INTE orginalet, för orginalet är på ett rutit papper men det blev inte snyggt med ett rutit papper så jag gjorde en likadan på helvitt!!
Sista bilden är på en tjej som pekar, det var bara en prov bild på hur man skulle måla en kropp men jag lägger upp den också. Här är böckerna jag andvände:
Det var en övning i boken att man skulle pröva olika känslor och jag provade ledsen, och jag blev riktigt nöjd!!! :D

Min klänning till skolavslutningen

Hej om ni vill veta hur min klänning ser ut så kmmer den på bild här
Sådär ser alltså min klänning ut. Jag köpte den på ullared, tyvärr kommer jag inte ihåg priset. Jag har aldrig varit så förtjust i klänningar jag har liksom lite kill-stil ibland och fördrar jeans-shorts, men när jag såg denna klänning så ville jag prova den direkt, den är enkel och jag gillar den men aja nu vet ni det SEE YAA :love:

.Skådis.

.... Vet ni vad, jo jag har blivit väldigt intresserad av att bli skådis på sista tiden jag tror att det kom ifrån den senaste Pirates of the Caribbean filmen för i filmen spelade Johnny VÄLDIGT bra, och så tittade jag på sån här "bakom kulliserna" grej på filmen Pirates of the Caribbean "Vid världen ände" och det verkade väldigt kul att träffa nya personer och det verkar väldigt kul  och spännande och jag har alltid älskat att spela in scener med kompisar och så så det kanske är något för mej. 
jag vill skaffa en sådan tatuering ska jag skaffa (Johnny Depp har den på sin arm som ni kanske ser...)

Godnatt

Godnatt mina söta läsare, jag gör ett inlägg imon :love: ggggooodddnnnaaattt

Twitter

Hejhej, mår ni bra idag, om ni frågar mig så käner jag mig fortfarande lite krasslig... Jag kanske ska vara hemmaimorgon också :(. Men nu över till något roligare, jag har blivit medlem på Twitter, det var jätte kul när man har börjat lära känna själva sidan, Jag själv på Twitter heter saga thorsson om ni undrar gå in på Twitter och bli medlem KLICKA HÄR för att komma in på den sidan. Vet ni vad jag har fundert på, jo jag har funderat på att skaffa sidecut. Jag tycker det är coolt och så får man mer pesonlighet och jag vill gärna testa något nytt. Här är en bild på mig när jag låssas ha sidcut
Förlåt för det fula leéndet men jag gjorde bara en skoj bild för ett tag sen och då viste jag inte att jag skulle lägga upp den ju så aah det var inte meningen... ;)
Jag funderar också på att ha tillbaka sidluggen igen men ni får bestämma vilken frissa jag skulle kunna passa i, sidecut, snelugg vad som helst men kmmentera bara och skriv vad ni tycker! :D
:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
ÄLSKAR DEJ SÅ MKT JOHNNY ATT JAG KAN DÖ FÖR ATT FÅ TRÄFFA DEJ MEN OM JAG VAR SÅ SPONTAN OCH SKULLE DÖ BARA FÖR DEJ SÅ SKULLE JAG JU ALDRIG FÅ TRÄFFA DEJ ELLERHUR DÅ ÄR JAG DÖD JU ..... HAHA MEN JAG ÄLSKAR JOHNNY SÅ MKT, SÅ JAG INTE ENS KAN BESKRIVA HUR MKT JAG ÄSLKAR HONOM!!!!!!!!!!!!!!! I WISH YOU WAS MY BOY :love: :love: :love: :love:

ZIBER GRYM

Hej nu har jag sett Pirates of the Caribbean 4, den var ZIBER grym (ziber= super så säger jag hihi) Nu när jag kollade mina kommentarer så såg jag att jag hade fått en kommentar från min kompis Elvira och hon skrev såhär, ja ni ser själva
Jag hade fel kom jag på efter filmen det var inte så att dom hade bytt ut Elisabeth i filmen det var bara att hon inte var med just i den filmen... Sorry...Men, men. Nu vill jag bara säga JOHNNY DEPP ÄR SÅÅÅÅÅÅ SNYYYYYYYYGGGGG HARRE GUD JAG DÖR, har ni hört talat om det pogramet "Kvällen är den". Jo asså jag skulle vilja vara där och träffa Johnny Depp, för där får man träffar den man typ beundrar och så och det skulle bli hur häftigt som helst jag skulle svimma om jag såg JOHNNY DEPP bara nån halv meter ifrån mej harre gud asså, men nu ska jag inte tänka på det längere för annars kommer jag att döööö snart.... Men nu ska jag fortsätta att sitta och lyssna på "RIX FM Festival 2011" skivan nu SEEE YAAA och försök att inte svimma när du tänker på den du beundrar haha som jag nästan gjorde ;) !!!!
SÅÅÅ SNYYYGGGG



Pirates of the Caribbean 4

Hej hej jag bara uppdaterar lite snabbt nu att jag ska titta på "Pirates of the Caribbean 4" runt kl.6 med min mamma senare det ska bli jätte kul för att det är mina favo filmer och jag ääälllsskkkaaarrr Johnny Depp :P jag menar det verkligen, jag skulle kunna äta upp honom. Jag har den känslan av att jag måste se filmen för när jag var mindre så gav min farmor mej en barbie film, OCH jag hatade barbies och sånt med dockor jag var lite mer "kill-stil" så vi fick byta filmen och då bytte jag den till den första Pirates of the Caribbean filmen och efter jag såg den hade jag köpt massa pirat saker och till och med Jack Sparrow´s kompass och pannband och allt så jag har verkligen alltid gillat pirater och har alla filmer med Pirates of the Caribbean och sådant så det ska bli spännande att titta på denna fjärde filmen nu. hihi :D :P Bara så ni vet så är jag fortfarande förskyld så jag tänker inte lägga upp några bilder på mej själv.
See Yaa pirates!
Going asså skulle vilja äta upp honom!!!!!!!!!!!!!!!! :P :D
SÖÖÖÖTTTT


Crazy Baileys

Finfin baileys

Woho äntligen kväll

WOOHOO äntligen kväll, jag älskar kvällen jag tycker den är så härlig när himlen får så vackra färger ooch det är svalt och skönt. :) Men nu ska jag inte tjöta om det. Jag har sååååååååå ont i halsen asså jag kan knappt svälja för det gör så ont, förut pratade jag med min mamma om att måla om mitt rum för det ska jag göra i sommarlovet och jag kunnde inte prata i normal volym, (vi satt typ 2,5 m ifrån varann) då tog jag en tidning och rullade ihop den så att det blev som en sådär mikrofon och så pratade vi och det var jätte kul att prata sådär och så sitter man liksom 2-3 meter ifrån varann haha :D Men sov så sött nu så hörs vi imon.
!Sleep well... :)(annan hälsnings metod idag hihi) ;)

Hemma från skolan

Hej idag är jag verkligen sjuk jag har ont i magen och halsen, men jag tror att jag har ont halsen för att jag hade vatten krig i oonsdags och det var kallt, men jag ville  bara säga det men nu ska jag fortsätta titta på "Svampbob Fyrkant" och dricka te ur min svampbob kopp ooch gosa med min katt Smulan i soffan hihi
!See:love:Yaa!


Nu kommer svampbob





Känner mig krasslig!

Hej, känner mig krasslig fast gick till skolan ändå, nu känner jag mig ännu värre.. :( Det blir inga bilder för jag inte kan vara ute så mkt för att det regnar lite och det är kaaalt. Men jag orkar inte skriva mer nu för jag är så trött men bara så ni vet så ska jag lägga ner sagathorsson.blogspot.com för egentligen gjorde jag den för skojs skull och jag vill inte driva två bloggar och jag är är nöjd med denna fina blooggen och alla er, mina underbara läsare :D
See Yaa

Ny blogg!!!

Godmorgon
Nu har jag en ny blogg, men bara för att jag har det så betyder inte det att jag ska ta bort denna så jag ska driva 2 bloggar hihi. Bloggen heter http://www.sagathorsson.blogspot.com Så nu har ni två bloggar att följa.
Jag ville göra en ny blogg igår på blogg.se men man kan ju inte andväna sin e-post adress två gånger så jag kollade in blogspot ist eftersom mina kompisar har det så ville jag också testa och att fixa grejer header m.m var mkt lättare, fast det dåliga är att man inte kanlägga upp någon bild på headern t.ex jag tror det iaf men jag hittar inget sånt så jag antar att man inte kan göra det.
Här är bara en snabb bild på hur den ser ut just nu, bara gjort ett inlägg hihi
See Yaa!11 :love:

*Photos Of My Day*

Detta är "Lille man" . jag har döpt hästarna själv fast det är inte mina hästar
Och detta är "Star" (den hästen under texten). Dom tre hästarna under denna text är också Star.

Hej Hallå alla mina fin fina läsare!

Hej hallå! Imorgon så ska jag och hela min klass åka hem till en kille som heter Markus, han går också i våran klass, vi ska åka hem till honom för att han har typ en hel bondgård med massor av djur och där ska vi ha poäng promenad och sitta och fika, man skulle ha med sig egen fika för att inte Markus mamma så få köpa fika åt 26 elever i min klass så man skule altså ha med sej då och jag ska ha med mej chokladbollar och en stor flaska med saft i mummmms :P .
Så vi kommer bara ha riktiga lektioner fram till lunch som är kl.11 och sedan sticker vi iväg med bussen.
Jag har inte mycket mer att skriva nu men jag kan ju uppmana er om att det är skolavslutning nästa vecka eller iaf för mej hihihi :thumbup:
Här kommer ett collage som jag gjorde för jag verkligen ääälskaaarrr BuBbLoR jiho så kul det är att bar se dom sväva
!See:love:Yaa!


Ny Kategori: "Nagel Design"

Min mamma ville måla mina naglar och dom blev grymt coola! ;) :D
En mumsig drink!

Badet från igår

Första doppet i år i Åleviken, det var underbart, jag och Elvira cyklade dit och tog med oss fika och badade och hade kul :D Jag och Elvira fick typ damp eller nått för det var någoot som klavrade under våra fötter, det skittlades, vi blev galna och sprang runt och skrek: "FIIISK FISK SPPRINNG". vi trodde det var en lite fisk som var under fötterna under oss när vi badade!! :P höhöhö hihi haha
Lilla du elvira var nära på att ramla! :P
Förlåt att jag la upp denna bild Elvira men du ser så roolig ut! :P
NÅnn slags kossa som vi såg på vägen hem :S

Goodmorning!

Hejsan alla mina knasiga blogg läsare och godmorgon. Jag kollade på SMHI (väder prognos för sverige) och såg att det skulle nli lite molnigt nu på morgonen men senare efter kl.1 så ska det bli runt 24-26 grader om jag inte minns fel. Det ska bli väldigt härligt. Senare nu pådagen så kommer ni få lite bilder från igår när jag och Elvira cyklade till Åleviken och badade och tog vårat första dopp hihi.
Nu kommer veckans klant som jag helt glömt bort att göra på jätte länge men skit i det här kommer det!
Veckans klant är......(trumvirvel)..............JAAGG, för att jag har varit så klantig och har skdat mej minst en gång om dan, jag skulle sola igår och såg mina små sår på benen jag gillade inte det :P det är inte stora sår men det är några små skrapningar från pedalen på min cykel och från jobbiga träd som jag har klättrat upp i, busigt hihi. Japp, då skriver jag senare ooch lägger upp bilder
See:love:Yaa!

Badminton och sol = :D

Hej nu kom jag precis hem från ICA, jag var där med min mamma och köpte mat och där hade dom en marknad över dagen så vi gick runt och kollade och jag hittade en jätte fin tröja som ni kan se på bilden nedan, när vi var där inne så hittade jag en gummi fotboll som jag också köpte för jag gilar att trixa med bollar och så, men precis var jag också ute med min syrra och spelade badminton i solskenet med mega stora rack (hihi), jo det var väldigt varmt men det gick iallafall.
P.S Racken till bamintonet  är mkt större än på bilden
See Yaa :love:


Bubblor! Lite mer bilder från Fegen

Köpt på ullared!!!

Fegen bilder


Hejdå

Hejsan nu ska jag gå hem till Elvira och sedan gå till skolan och sen blev det fegen jippi det ska bli kul, jag gör bara ett snabbt inlägg nu och kanske ett inlägg sen när jag kommer hem men nu måste jag sticka hejdå
See Yaa

RSS 2.0