Varmt väder

Tjena hallå, äntligen är det varmt varmt väder här i göteborg men det blåser lite fortfarande bara men jag tror jag klarar mig bra ändå! :) Idag tar jag dagen som den kommer så vi får se vad jag ska göra men det händer nog nått kul! :D Jag har inte så mkt att skriva oom men ni får kolla på bilder ist!!
See Yaa <3

Bilder.

Här kommer lite nytagna bilder på mig+min outfit idag!

NY DESIGN TAACK!+Låt Tips

Hej... Jag är lite störd över att jag aldrig får en ny design, för om jag skulle få det skulle det vara mkt roligare att blogga ju! Mer färg nya fina frächa (stavning?) bilder, somrigt, så vill jag att min nya design ska se ut men får jag någon hjälp? NEJ, gud asså, jag har bett min syrra flera gånger men hon bara ursäktar sig med att hon inte orkar!
Men men, här är tre grymt bra låtar som jag har lyssnat på väldigt mkt på senaste tiden :D!

GRATTIS JOHNNY!

HEJHEJ, idag fyller Johnny 49 år och jag tänker nu fira det med en heeel maraton kväll med bara johnny depp filmer, gött, jag har också melon som jag kan sitta och gnaga på ;)
See Yaa <3


Every day is a new beginning. Take a deep breath, and start again.

Weheartit
Haloj, idag var jag hemma med från skolan men imorgon så ska jag försöka gå iaf för jag har blivit bättre!
Ville bara berätta det (kul ;) )
Men då har jag väl inget mer att skriva då haha!


6 Juni

Tjena, är fortfarande sjuk... menmen, jag har ju egentligen inget att blogga om nu eftersom jag är sjuk men jag bloggar ändå! :) På Fredag är det den nionde Juni..... OCH GISSA VAD??!! DET ÄR JOHNNY DEPPS FÖDELSEDAG, så jag tänkte fira det med att baka lite gott och sätta mig framför datorn i mitt rum och ha lite film maraton :D Så nu vet ni det hehe... Hoppas ni får en go kväll iaf!
Kolla vad blogg.se sa att man kunde göra, när du gör ett inlägg står det Remby under rubriken, klicka där och gör ett collage med videos eller bilder på! Lyssna på dessa grymma låtar från P!NK!

Sjuk.

Zeke från när han var liten och nu! Skillnad?
Hej, här sitter jag och snuvar... Jag är sjuk idag och är otroligt förkyld, jag vet inte vad jag ska göra nu men vi får väl se, jag ska iaf skriva en musik uppgift om en artist och jag har då valt Michael Jackson! Nu när jag är sjuk så kommer jag ha mer tid att blogga så det blir lite mer inlägg! Nu ska jag sätta igång och rita, för det är det jag brukar göra när jag är sjuk! :)
See Yaa <3

RSS 2.0