Tjabba alla bloggläsare med datorer!!!! ;)

Idag har jag och min klass haft lite mys tisdag för att det är sista dagen i skolan efter om det är snart juuuuul,jippiiiii......Men jaja, dagen började med att vi skulle titta på en film som hette "flykten från hönsgården". Den var ganska rolig förutom att hönsen skulle slaktas....:(((..Och så fick vi sitta där och äta chips och det var lite smågott.Sen fick vi en halv timmes rast och sen skulle vi in igen och städa klassrummet, trots allt var det ganska kul(på grund av att det är veldiiiiiiigt livfullt och livsfarligt i våran klass.....neee jag bara skoja.....;)Sen fick vi rast igeeeen.Sen skulle vi in i klassrummet igeeeen och då skulle vi få julmust och pepparkakor och skumtomtar och lekte en lek som hette basta, sen bytte vi paket, jag fick två påsarr bilar men jag bytte lakrisbilarna mot dadlar ist för jag gillar inte lakris......Sen var dagen slut och vi gick hem klockan 1 SSSSSÅÅÅ SKÖNT ATT SLUTA TIDIGARE!!!!!! WWIIIII




ses




9:30!!!

Tjo allihoppa. Idag har jag varit i skolan som valnigt, ååååååååå så tråkigt det var förutom att jag är glad för att jag fick alla rätt på engelska förhöret och matte diagnosen;WWWWWWWWWiiiii.annars har jag bara varit med kompisarna i skolan sen kom jag hem och fick äta fisk med potatis yummy.OCH SEN FÖRSTÖRDES ALLT MED ATT JAGG FICK SÄTTA MEJ OCH PLUGGA SOM SOM VALNIGT vi hade ett spanska förhör och ett musik förhör usshh....
ses kanske imon
TRÖÖÖÖÖÖÖÖKK

NY BLOGGDESIGN!!:D

HELLU, alla invånare på jorden med datorer idag så hjälpte min kompis syrra mej med att fixa ny bloggdesign jag tycker det blev superbra STORT TACK TILL AMANDA!!!!:) amandaolssonss.blogg.se!

OM DU VILL ATT DIN BLOGG SKA FÖRENDRAS SÅ KONTAKTA HENNE PÅ HENNES BLOGG AMANDAOLSSONS.BLOGG.SE, DET ÄNDA DU BEHÖVER GÖRA ÄR ATT BESKRIVA HUR JUST DU VILL HA DEN SEN FIXAR HON DEN!!!!!!!!!!!!!

HA DET GÖTT

glad som bara den

Aaaaaaaaa!!!

Allå idag igen jag vet inte vad det är med mej men jag är irreterad på nått men vet inte vad aaaaaa!!!Nu sitter jag här och leker facebook och blogg nöd haha jätte kul VERKLIGEN!ska snart titta på tv och plugga spanska!

HA DET  IGELKÖTT!

HAR RITAT LITE PÅ PAINT



IRRETERAD PÅ INGENTING HAHA!Aaaaa

RSS 2.0